Experiment med nygammal metod!

Idag bestämde jag mig för att tillämpa en nygammal metod för att om möjligt kunna bibehålla koncentrationen något bättre: jag tog sonika med mig öronpropparna till jobbet, så att jag t ex slapp lyssna till spring i korridoren utanför mitt rum och till min frånvarande rumskompis datorfläkt.

Hittills kan jag säga att jag fick något lättare att fokusera på arbetsuppgifterna, samt att jag inte känner mig lika utsjasad nu när jag har slutat jobba för dagen 🙂 . Kan kanske vara en verksam metod, men jag återkommer med uppföljningsrapport när det har gått några dagar 🙂 . Hur som helst är det en intressant reflektion att jag nu efter utredningen på Manpower åter har börjat fokusera på hörselsinnet istället för synsinnet, som ju har varit det sinne som jag i huvudsak upplevt som ”överbelastat” för det mesta allmänhet och efter ”väggen” i synnerhet…

Mm, nu har det gått några timmar och jag har anvätn öronpluggar här hemmavid också. Å det känns fortfarande riktigt bra ju 😀 . Nästan så att man undrar om jag är ljudöverkänslig på nåt vis 😮 ?

Annonser

One Reply to “Experiment med nygammal metod!”

  1. Jag övervägde faktiskt öronproppar när det var tufft på jobbet i höstas, men det blev inte så. Jag tycker att både ljud och rörelser är jobbiga, vilket som är värst beror lite på sammanhanget och allmäntillståndet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s