Återinvigning!

Jag har nu, inte bara hastigt utan också väldig lustigt :), bestämt mig för att åter börjar skriva ned mina tankar på den här bloggen! Så, jag kallar till återinvigning med andra ord!

Denna plötsliga ingivelse fick jag efter det inledande samtalet på Manpower, som är de som ska utreda min arbetsförmåga utifrån Försäkringskassans beställning. Uppdraget är att slutföra det som min familjeläkare inte har lyckats med, nämligen klart fastställa nuvarande arbetsförmåga samt därtill göra en diagnos om framtiden. Mm, och efter detta första samtal känner jag att det är hög tid att återuppta skrivande om rehabilitering efter utbrändhet, samt livet i stort.

Under en tid har jag mekat med inte bara en utan två olika tekniska plattformar för ett eget bloggsystem, men kan bara konstatera att jag nog ska låt bli. Det är älldeles för mycket jobb bakom det… Tanken var annars att starta upp en ny webbplats för utbrända, med bland annat möjligheten för besökarna att blogga, men nu har jag förstått att det är overkill. Jag tror ändå att det går hyfsat väl att integrera t ex WordPress-bloggar med andra delar av webbplatsen ifråga… Mer info kommer i sinom tid, men jag hoppas att det är nåt ”stor” som jag jobbar på ;).

Så därför har jag nu den stora äran att hälsa mig, såväl som dig, välkommen tillbaka hit :)! Och jag hoppas att vi möts igen, och igen…!

Annonser

2 Replies to “Återinvigning!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s