Tidiga minnen…

Hmm… Kom plötslgit på idag att jag utöver det traumatiska minnet av att börja mulleskolan som 5-åring att mor å far berättat om åtminstone två tidiga händelser som jag nu kan fundera kring hur de kan ha påverkat mig som litet barn. Å då menar jag framför allt stressmässigt.

Jag minns inget av händelserna själv, dock…  Utifrån mina föräldrars berättelser så handlade det i varje fall om liv eller död…

I det ena fallet drabbades jag av akut andnöd och var alldeles livlös och blå i ansiktet, enligt vad mor berättat. Det var i samband med nån barnsjukdom, men jag minns inte riktigt vilken… Kan ha varit påssjuka, men är inte säker. Vet inte heller hur gammal jag var, men gissningsvis 2-3 år.

I det andra fallet höll jag på att drunkna i och med att jag ramlade av den luftmadrass som söstra mi hade knuffat ut mig i (iaf är det så jag minns att det berättats för mig). Det var i Ulricehamn och jag kan kanske ha varit i 4-5 årsåldern.

Hmm, kanske ska prata med modren igen för å höra efter om hon minns några detaljer… Eller kanske fadren… Inte så stor chans, men dock…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s