Dagen som gick…

Tycker inte att jag gjort så hiskeligt mye idag, för det blev ju inte redigt som jag tänkt mig. Hade tänkt sätta igång på allvar med att slipa och laga köksstolar, men istället kom jag att mest fokusera på trädgården å lite annat:

 1. Först en tur till stan för att framkalla semesterbilderna. Dessförinnan satt jag en stunn och skavde på en stol, men hann konstatera att det var hög tid att såväl klippa gräset som att skörda vinbären…
 2. Handlade på hemvägen.
 3. Återkom o konstaterade att morrondagenn ännu inte hade gått ur gräset, så det blev till att ge sig i kast med vinbärsbuskarna istället. Blev i alla fall 4 liter till slut :).
 4. Lunch.
 5. Bestämde mig för att flytta buskarna, så jag tog fasta på receptet till vinbärsbladsaft för att ändå ta vara på buskarna så mycket som möjliget före flytten. Fick bajka iväg o handla citron för att fullfölja receptet.
 6. Fullföljde saftmakandet, så långt det gick idag.
 7. Satte igång att klippa gräs – svettigt idag kan jag lova, för vädret har varit s-u-v-e-r-ä-n-t 😀 ! – och trimmade därefter.
 8. Avbröt för fika och hade ett längre samtal med mor och far. Jag ringde, vilket inte är så vanligt 🙂 . Fortsatte sen klippandet.
 9. Klockan var plötsligt fem å det var dags att äta igen. Bestämde sedan att ge mig ut på en cykeltur igen innan jag skulle ge mig i kast med mera geleande.
 10. Gjorde mig samma tur som igår, fast i något lugnare tempo eftersom jag var osäker på om jag hade liten vätskebrist från igår + dagens gräsklippande (jag svettas väldigt lätt, för övrigt…).
 11. Var jätteskönt att bajka idag oxå 🙂 . Var hemma igen vid pass 19-tiden och tog mig sedan ett långt, varmt bad 🙂 .
 12. Vid det laget bestämde jag mig för att vänta med gelén tills imorron, å har suttit o pillat mest med datorn sen dess: Backuptagning, bloggande, å nya länkar tillagda till EgoPortalen och lite andra finjusteringar 🙂 .
 13. Nu är det läggdags… Tänker komma upp tidigt ur sängen imorron för att få klart gelén så att jag kan sätta igång med stolarna sedan…

Najti!

Annonser

2 Replies to “Dagen som gick…”

 1. Bläh, låter inte alls kul – i synnerhet inte under semestertider 😦 . Hoppas dock att du snart kommer på fötter igen, inte minst så att jag kan ”tjöta” med dig igen på bloggen 😉 !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s