En liten teaser dårå ;)!

Yep, anser nu att EgoPortalen befinner sig i en tidig beta-version… Så det är kanske OK att nån annan får spana in den, å kanske komma med en å annan synpunkt 😉 ? Jo, skulle tro det – synpunkter är alltid välkomna 😀 !

Som icke registrerad gäst har man naturligtvis inte tillgång till alla phinesser – fattas bara annat 😉 . T ex har jag inte ”släppt” bloggen ännu för anonyma besökare, eftersom en ny version lär vara på väg inom kort och jag vill vänta in den så att bloggen är så representabel som möjligt. Nå, en liten apetizer dårå: www.misjka.com 🙂 !

Annonser

9 Replies to “En liten teaser dårå ;)!”

  1. Hehe, ja, en säljare som jag känner privat kläckte ur sig något snarlikt härförleden när han bad om hjälp att sätta upp en hemsida å hade väl ganska klart för sig vilken lösning han ville ha. Det tog mig inte många minutrar att övertala honom till en heeeeelt annan lösning 😉 .

    Men, nej, jag är inte en säljare-typ. Förmodligen det minsta jag är. Däremot ser jag till att ha ordentligt på fötter innan jag yttrar mig, vilket väl knappast kan karaktärisera en säljar-typ 😉 ?

    Eh, ursäkta, det är blev ju en utvikning som har rätt lite med ämnet att göra egentligen… Men ibland kan det vara bra att få fundera över sig själv, å att utnyttja tillfällen i flykten till det 😉

  2. hehe, en bomb så klart ;)!

    Nej, det är ju klockan förstås (som f.ö. har inbyggd väckning och stoppur 😀 )… Den går dock enkelt att stänga av genom att klicka på symbolen uppe till höger i det blocket…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s