Fakiren frågade: Vill du gå på krossat glas?

Självklart svarade jag ”tack, men nej tack”… Å fick så göra i typ 4 månader 😦 …

Nå, det var välan inte redigt så det gick till i och för sig när jag ådrog mig hälsporren i vänster fot i vintras, men det var precis så det kändes – som att gå på krossat glas… Men nu äntligen verkar den vara tillräckligt putz weg för att jag ska kunna springa vettigt igen – halleluja! Så nu kan jag äntligen gå utan inlägg i skorna, dessutom :).

Nyss inkommer efter den andra halvmilsrundan denna vecka. Kändes lite stelt i lederna men gick rätt bra ändå 🙂 . Premiär för i år att masa sig runt två gånger på en vecka 🙂 . Så mitt mål om att ha sprungit 15 km-slingan åtminstone två gånger innan säsongen är slut verkar i dagsläget inte helt orimligt ändå 🙂 . Var ju å nosade på ca 12 km förra året, så det finns viss kapacitet i varje fall 🙂 .

Nå, ska nog ta o kleta på lite Voltaren för säkerhets skull – i förebyggande syfte… För jag är absolut beroende av att kunna komma ut åtminstone en gång i veckan och njuta av den totala koncentration som infinner sig redan efter några hundra meter i löparspåret? De har betytt oerhört mycket för min rehabilitering, såväl fysiskt som psykiskt!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s