Tänk vad länge…

…symtomen pga utmattningssyndrom ändå håller i sig :(. Jag tänker i förstone på den typ av yrsel som jag lätt får dels när det bli för mycket människor i samtal runt omkring mig, dels när jag kommer in i gråstenade lokaler och dels när jag är ute och går. Konstaterar jag, nyss hemkommen från kärestan efter ett par dagar där innan hon och barnen hennes for iväg till morföräldrarna västerut.

Nå, visst frågade boysen hennes flera gånger såväl idag, igår och i förrgår om jag skulle följa med men kärestan och jag berörde inte frågan förrän i förmiddags – och då hade jag bestämt mig för att inte följa med. Främst pga att jag konstaterade att yrseln blev alltvärre, och att den sannolikt skulle bli ännu värre om jag följde med och helt "på bortaplan" kan ha föga kontroll över den stress som omgivande människor kan generera hos mig – och än mindre ha möjlighet att gå och vila mig närhelst jag känner att det blir outhärdligt… Dessutom är hon, kärestan alltså, inte på det klara med hur länge de kommer att vara borta – vilket inte gör det lättare.

Däremot kan jag tänka mig att åka över och hälsa på ett par dagar, så vi får la se vad som händer… Gjorde iaf klart med mig själv om att jag drar "hemhemåt" under midsommar, så får jag också lite nyttigt gjort med bilen t ex… Funderar också på om jag skall bege mig ut på min historiekulturella rutt då det är tänkt att jag skall besöka historiska sevärdheter i Skara- och Falköpingstrakten – t ex Varnhems Klosterkyrka som påbörjades under 1100-talet och stod klar 1260 om jag kommer ihåg rätt. Sannolikt en av de äldsta, men ganska säkert den bäst bevarade kyrkan i landet. Birger Jarl, Stockholms grundare, sägs vara begraven där…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s